| FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Mořské Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Rybí ražničí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1499x / 2x
Přidáno/změněno: 23.6.2016
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Příprava pokrmů - Oběd
- Maso - Ryby - Mořské - Rybí filé

Inredience:

800 g rybího filé
citrónová šťáva
2 rajčata
2 chilli papričky
olej
mletý zázvor
1 lžička kmínu
1 lžíce mleté papriky
150 g bílého jogurtu
sůl
pažitka
2 lžíce hořčice
200 g bramborových hranolků
2 lžíce kari koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rybí filé opláchneme, nakrájíme na kostky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme na chladném místě 30 minut marinovat. Potom filé osolíme a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečky oloupaného citrónu. Tyto špízy opečeme na pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran, vyjmeme je a do vypečené šťávy dáme hranolky, nakrájená rajčata, chilli papričky, mletou papriku, zázvor, kmín a kari koření, osmahneme, vložíme zpět ražniči a přikryté dusíme 10 minut. Smícháme bílý jogurt s hořčicí, tuto omáčku přidáme k ražniči a povaříme ještě 5 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí ražničí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořské
Filé po čínsku 18.10.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Jedinečné filé 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.
Dušené rybí filé v hořčičné omáčce 18.07.
Těstoviny s tuňákem II. 15.12.
Sumeček žraločí se sezamem 15.12.
Kuskus s tuňákem a se špenátem 25.07.
Treska Brillat de savarin 25.07.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0795s norob)