| Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Pletení | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Rybí pomazánka z Makreli

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 6192x / 5x
Přidáno/změněno: 9.12.2009
Kategorie: - Maso - Ryby
- Pomazánky

Inredience:

uzená makrela
máslo
cibule
sardelová pasta
paprika
pepř
sůl.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ve šlehači šleháme máslo které jsme prolili asi půl hrníčkem vařící/horké vody/ušlehá se hustá pěna ,trvá to třeba i čtvrt hodiny.Mezim si dobře vykostíme makrelu,na jemno nakrájíme cibuli a když je našlehané máslo,tak cibuli vsypeme do šlehače ,přidáme sardelovou pastu,klidně celou tubu,přidáme opatrně pepř ,na obarvení malinko sladké papriky málo zašleháme abychom nerozmlátili cibuli a ochutnáme.Pokud bychom mysleli že je málo slaná/pomazánka/ tak přisolíme ale pozor ,sardelová pasta je slaná až až.
Je dobré nechat to chvilku v ledničce odležet aby máslo troch přituhlo ,ale ne zas moc.

Dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Rybí pomazánka z Makreli:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
rybí pomazánka z Makreli
Je to bomba
Napsal: Jirka dne 22.3.2010 11:28:30


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí pomazánka z Makreli:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Pomazánka ze šneků 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.074s norob)