FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Software for you...
Rybar - profi záznamník
Pletené oděvy
VeseleHry.cz
HomePack3000 - PC doma
Recepty doma - zdarma
Pletení pro radost
FitLinie - zhubnou, zesílit
FormOffice - data, tisk, přehledy
Formix SE - tisk formulářů
Hromadná pošta



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Ryba se sýrem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 20x / 14x
Přidáno/změněno: 9.6.2019
Kategorie: - Maso - Ryby
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Zelenina - Brambory

Inredience:

2 šalotky
100 ml bílého vína
dle chuti: pažitka
3 brambory
3 filety pangasia
125 g sýra



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme je vychladnout. Filety omyjeme a osušíme. Šalotku nasekáme nadrobno, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.
Směs povaříme asi 1 minutu, necháme zchladnout a nalijeme na filety. Brambory nakrájíme na plátky a vyrovnáme je do zapékací mísy. Rybu se směsí poklademe na brambory a pokryjeme natenko pokrájeným sýrem. Pečeme v troubě při teplotě 150 °C asi 20 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ryba se sýrem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Ryba se sýrem 09.06.
Rybí salát ze zavináčů 09.06.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.
Treska na česneku a citronu 28.04.
Pangasius na ananasu 07.02.
Štědrovečerní Žralok 07.02.
Zapečený pangasius 06.11.
Rybí ragú s rajčaty ( římský hrnec) 31.10.
Nakládaný losos 31.10.
Zavináče z cejna 31.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2019. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1172s norob)