| Zbrojní průkaz | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med syr oleje kure krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Rostbíf a pikantní omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1529x / 9x
Přidáno/změněno: 20.5.2013
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

roštěnec 800 g
hořčice 1 lžíce
pepř 1/2 lžičky
cibule 1
masový vývar 1/4 l
sůl 1/2 lžičky
kyselá smetana 4 lžíce
škrob (Solamyl) 1 lžíce
vlašské ořechy 50 g
vodka 2 lžíce



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Okraj masa nařízneme. Maso potřeme hořčicí. Položíme na rošt, podložíme plechem na tuk s táckem z alu-fólie. Na tácek dáme na čtvrtky rozkrojenou cibuli a 4 lžíce vody. Dáme do předehřáté trouby. Během pečení často podléváme horkým masovým vývarem. Nakonec osolíme a pečení necháme před nakrájením 10 minut odpočinout Výpek nalijeme do kastrůlku, Kyselou smetanu smícháme se Solamylem, přidáme k výpeku a necháme přejít varem. Vmícháme drobně nasekané vlašské ořechy a vodku. Dochutíme podle chuti.
Příloha bramborové krokety nebo kaše.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rostbíf a pikantní omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Pomazánka ze šneků 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.054s norob)