| Domácí účto | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Rostbíf a pikantní omáčkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: roštěnec 800 g | ||||||||
Popis: Okraj masa nařízneme. Maso potřeme hořčicí. Položíme na rošt, podložíme plechem na tuk s táckem z alu-fólie. Na tácek dáme na čtvrtky rozkrojenou cibuli a 4 lžíce vody. Dáme do předehřáté trouby. Během pečení často podléváme horkým masovým vývarem. Nakonec osolíme a pečení necháme před nakrájením 10 minut odpočinout Výpek nalijeme do kastrůlku, Kyselou smetanu smícháme se Solamylem, přidáme k výpeku a necháme přejít varem. Vmícháme drobně nasekané vlašské ořechy a vodku. Dochutíme podle chuti. |