 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Řízky pana Třísky
|
|
 |
| |
Postup přípravy:1 kg vepřové kýty nebo nebo vykoštěné kotlety, nakrájíme na porce, naklepeme a osolíme.
Příprava omáčky - lak 5 vajec,1 káv.lžička pepře, 1 káv.lžička slad. papriky, 1 lžička pál. papriky, 1 lžička kari koření,2 lžičky soli, 0,5 lžičky kmínu, 0,5 lžičky majoránky 1 polévková lžíce kečupu vše řádně rozmíchat. Porce masa v omáčce máčíme a ukládáme na sebe. Zbylou omáčkou zalijeme a necháme v lednici 24 hod. uležet. Potom maso smažíme
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Řízky pana Třísky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rizky-pana-trisky">Recept: Řízky pana Třísky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Řízky pana Třísky:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|