         
         
         Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře.   více informací >> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
 
  
     | 
    
    Recept na Restované ledvinky na červeném víně
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Ledvinky vodorovně rozřízněte, bílé části špičatým nožem odstraňte. Omyjte je studenou vodou, osušte. 
Ledvinky položte řeznou plochou dolů a ostrým nožem nakrájejte na 1/2 cm široké plátky. Zaprašte moukou. 
Šalotky a česnek oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Obojí poduste na oleji do sklovita. Přidejte ledvinky, restujte často obracejte. Vložte do síta. 
K výpeku přidejte červené víno. Nechte je téměř vyvařit, přidejte smetanu, hořčici a zachycenou šťávu z ledvinek. Uvařte hustou omáčku. Osolte, opepřete, vložte ledvinky a prohřejte je. Dochuťte. 
Tip pro labužníky 
Vhodná příloha 
Brambory uvařené ve slupce s máslem a petrželkou. 
 
Obměna 
100g mozečku blanšírujte, odblaňte, nasekejte a přidejte v poslední minutě k základu. Je měkký, velmi jemné chuti. Šťavnaté ledvinky dobře doplňuje. 
Poznámka 
Dušení: při mírné teplotě 
Doba přípravy: 30 min. 
Dušení: 6 min. 
 
    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Restované ledvinky na červeném víně, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/restovane-ledvinky-na-cervenem-vine">Recept: Restované ledvinky na červeném víně</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Restované ledvinky na červeném víně:
     
   
   
        
  
                 
            
     |