         
 
  
     | 
    
    Recept na Ragú z divočáka
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Rovněž na malé kostky nakrájíme slaninu, osmažíme v kastrolu, vložíme kousky masa a za stálého míchání je necháme zhnědnout. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme ji a maso okořeníme soli, pepřem, rozdrceným jalovcem, bobkovým listem a bazalkou. Přilijeme půl litru vody a 50 minut dusíme. Mrkev očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky, dáme k masu a ještě 30 minut spolu vaříme. Přidáme červené víno a ragú zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Pak posypeme usekanou petrželkou a podáváme.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ragú z divočáka, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/ragu-z-divocaka">Recept: Ragú z divočáka</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ragú z divočáka:
     
   
   
        
  
                 
            
     |