| Rybář | Snadné hubnutí | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Ragú z divočáka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g masa z divočáka | ||||||||
Popis: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Rovněž na malé kostky nakrájíme slaninu, osmažíme v kastrolu, vložíme kousky masa a za stálého míchání je necháme zhnědnout. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme ji a maso okořeníme soli, pepřem, rozdrceným jalovcem, bobkovým listem a bazalkou. Přilijeme půl litru vody a 50 minut dusíme. Mrkev očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky, dáme k masu a ještě 30 minut spolu vaříme. Přidáme červené víno a ragú zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Pak posypeme usekanou petrželkou a podáváme. |