| Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma |
|
| ||||||||
Ragú z divočáka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g masa z divočáka | ||||||||
Popis: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Rovněž na malé kostky nakrájíme slaninu, osmažíme v kastrolu, vložíme kousky masa a za stálého míchání je necháme zhnědnout. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme ji a maso okořeníme soli, pepřem, rozdrceným jalovcem, bobkovým listem a bazalkou. Přilijeme půl litru vody a 50 minut dusíme. Mrkev očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky, dáme k masu a ještě 30 minut spolu vaříme. Přidáme červené víno a ragú zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Pak posypeme usekanou petrželkou a podáváme. |