| Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Večeře > Teplá Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Pytlácký guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 4037x / 7x
Přidáno/změněno: 13.1.2015
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Kanec
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

2 kg masa z divočáka
3-4 velké cibule
3-4 papriky
sádlo (příp. olej)
koření - sáček lahůdkové sladké pariky "Kotányi"
mletý zázvor - polévková lžíce
4 řebíčky
10 kuliček nového koření
česnek
majoránka
3 lžíce Hot kečup
2-3 kostky Masox
pepř nebo chili paprička
polohrubá mouka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

na rozpáleném sádle necháme zesklovatět cibuli, poté zaprášíme sladkou paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Po zatažení masa přidáme zázvor, masox, hot-kečup,nové koření, hřebíček, nakrájenou papriku a zalijeme vodou. Dusíme (nejlépe v papiňáku) cca 1 až 1,5 hodiny (podle použitého druhu masa). poté dochutíme česnekem a majoránkou, případně trochu opepříme nebo použijeme chilipapričku a přivedeme k prudkému varu. Poté zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve vlažné vodě.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pytlácký guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Teplá
Růženské vejce 14.08.
Tuňákové těstoviny 13.12.
Remoska 26.10.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Chlebové půlky 24.11.
Zapečené špagety II. 23.01.
Těstoviny s paprikou a syrečky 28.12.
Trampský lanšmít 15.12.
Levná večeře 28.04.
Zapečené párky v rohlíku 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.7519s norob)