| Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář |
|
| ||||||||
Pytlácký guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 kg masa z divočáka | ||||||||
Popis: na rozpáleném sádle necháme zesklovatět cibuli, poté zaprášíme sladkou paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Po zatažení masa přidáme zázvor, masox, hot-kečup,nové koření, hřebíček, nakrájenou papriku a zalijeme vodou. Dusíme (nejlépe v papiňáku) cca 1 až 1,5 hodiny (podle použitého druhu masa). poté dochutíme česnekem a majoránkou, případně trochu opepříme nebo použijeme chilipapričku a přivedeme k prudkému varu. Poté zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve vlažné vodě. |