|
| DWN.cz | Pletení | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Pytlácký guláš | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 2 kg masa z divočáka | ||||||||
|
Popis: na rozpáleném sádle necháme zesklovatět cibuli, poté zaprášíme sladkou paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Po zatažení masa přidáme zázvor, masox, hot-kečup,nové koření, hřebíček, nakrájenou papriku a zalijeme vodou. Dusíme (nejlépe v papiňáku) cca 1 až 1,5 hodiny (podle použitého druhu masa). poté dochutíme česnekem a majoránkou, případně trochu opepříme nebo použijeme chilipapričku a přivedeme k prudkému varu. Poté zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve vlažné vodě. |