|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Prejt z vepřové hlavy
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěnou a umytou hlavu vložíme do hrnce s vodou a vaříme do měkka.Maso vykostíme a spolu se syrovými játry hrubě umeleme na masovém strojku do mísy,přidáme koření,utřený česnek,vymačkané žemle,mletý pepř a sůl.Pak vše dobře promícháme,dle potřeby zředíme vývarem.Ochutnáme a dle chuti dosolíme a okořeníme.Prejt dáme do sádlem vymazaného pekáčku vložíme do vyhřáté trouby a zvolna pečeme.Podáváme s vařenými brambory a kysaným zelím.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Prejt z vepřové hlavy, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/prejt-z-veprove-hlavy">Recept: Prejt z vepřové hlavy</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Prejt z vepřové hlavy:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|