| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Guláše Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Předvolební gulášek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:50
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2413x / 4x
Přidáno/změněno: 2.7.2009
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

hovězí kližka 1-1,5kg
stejné množství cibule
sádlo nebo olej
sladká paprika
silný hovězí vývar
červené víno 1dl
rajče
chili
rybízová zavařenina
sůl,drcený pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibulku pokrájíme na hrubo a zpěníme na sádle a osmahneme do zlatova,může se trošku připálit.Pak přidáme osolené maso nakrájené na kostky o hraně 2cm plu mínus 10% a trpělivě čekáme až se štáva,kterou maso pustí,vysmahne.V tom okamžiku přidáme sladkou papriku,která se musí osmahnout,aby ztratila syrovou chuť.Zalijeme vařícím silným vývarem a přidáme červené víno.Vaříme na mírném plameni cca 2hodiny (necháme probublávat).Půl hodiny před dokončením přidáme pro barvu rajče a pro chuť zavařeninu.Dle chuti přiostříme chili nebo pálivou paprikou.Jako přílohu použijeme knedlík,noky,rýži nabo makarony.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Předvolební gulášek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Guláše
Guláš SAMURAJ 18.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Mexický guláš s bramborákem 13.12.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Pikantní uzeninový guláš 18.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Guláš Radegast 07.12.
Segedínský guláš pro začátečníky 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0828s norob)