Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zeleninové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Hromadná pošta
Software for you...
Formix SE - tisk formulářů
FitLinie - zhubnou, zesílit
FormOffice - data, tisk, přehledy
Rybar - profi záznamník
Pletené oděvy
Pletení pro radost
HomePack3000 - PC doma
VeseleHry.cz
Recepty doma - zdarma



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Polský vánoční červený boršč

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 3138x / 33x
Přidáno/změněno: 8.10.2013
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové
- Velikonoční a Vánoční

Inredience:

4l vody
15 dkg mrkve
7 dkg koř.petržele
7 dkg celeru
5 dkg pórku
15 dkg cibule
15 dkg bílého zelí
2 dkg sušených hub
2 kg červené řepy
10 dkg másla
3dkg cukru
3 bobkové lístky
5 kuliček nového koření
4 hřebíčky
špetka muškátového ořechu
skořice
3 dkg česneku
sůl podle chuti
zelená petrželka
1 l zákvasu:
2kg červené řepy
2,5l převařené vody
2 dkg cukru
1 dkg česneku
2dkg chlebové kůrky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěnou zeleninu zalijeme 3 l vody a zhotovíme vývar.Do 0,5 l vody nasypeme sušené houby,uvaříme,vývar přecedíme.Očistěnou cibuli nakrájíme na kolečka a dusíme na polovině másla,podlevaje ji vývarem ze zeleniny.Červenou řepu nakrájíme na kolečka,zalejeme větším množstvím zeleninového vývaru,přidáme cukr i ostatní koření. Po 10 minutách varu odstavit a po 30 minutách scedit.Cibuli na sítu přepasírovat,přelít zbytkem zel.vývaru,dodat vývar z červené řepy a hřibů,dodat zákvas ( v Polsku je možno dostat koncentrát z červené řepy ),smíchat a dodat zbytek másla.
Baršč se podává s tortelinami s hřibovou nádivkou,případně si je vyrobit z uvařených sušených hřibů na způsob malých pirožků nebo podávat s bílou fasolí uvařenou na sypko. Porci posypat drobně nakrájenou petrželkou.
Zákvas :
očistěné 0,5 cm široké kolečka červené řepy vložíme do nádoby,kde je nasekán česnek.Zalijeme horkou vodou,kde je rozpuštěn cukr tak,aby voda byla nejméně 5 cm nad poslední vrstvou řepy.Vložit kůrky chleba a nechat zakryté gazou po 7 dní v teplotě nejméně 20°C.Zákvas potom slít a použít na baršč.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polský vánoční červený boršč:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Zeleninové
Fazolová polévka dle babičky
Boršč z papiňáku
Zeleninová polievka
Jarní zeleninová polévka
Brokolicová polévka se smetanou a sýrem
Falešná rybí polévka
Brokolicová polévka s pórkem
Rychlá hrachovka
Polský vánoční červený boršč
Celerová polévka

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zeleninové
Polévka z dýně HOKKAIDO 06.11.
Finský bošč 06.11.
Hrstková zeleninová polévka 31.10.
Polévka kvasnicová 25.10.
Rajčato fazolová polévka 11.10.
Brokolicovo-květáková polévka 08.10.
Polévka z barevných fazolí 26.09.
Studená ruská polévka Okroška 13.09.
Šarišská fazolová polévka 13.09.
Brokolicová polévka s Tofu 05.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.5757s norob)