| Domácí účto | Recepty doma | Pletení | Rybář | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Podvodnice

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 3120x / 2x
Přidáno/změněno: 23.5.2011
Kategorie: - Těsta - Jídla z kynutých těst
- Sladké pokrmy

Inredience:

2O dkg hrubé mouky
špetka soli
2 dkg droždí
3 lžíce mléka
15dkg změklého rozsekaného másla



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

20 dkg hrubé mouky prosijeme na vál,přidáme špetku soli a 15 rozsekaného másla.Uděláme důlek a vlijeme vzšlý kvásek z 2 dkg droždí,3 lžic mléka a špetky cukru.Vypracujeme těsto,uděláme kouli a ponoříme do nádoby se studenou vodou a necháme v chladnu kynout,až samo těsto vyplave na povrch.
Pak rychle vyválíme placku asi 4 mm silnou,vypichujeme tvary a klademe na vymazaný,moukou vysypaný plech,potřeme rozšlehaným vejcem a rychle pečeme v prudké troubě.
Princip je v tom, abychom studené těsto dávali do hodně horké trouby,potom náležitě vyskočí a uvnitř zůstane duté.Přednost mají kulaté, drobné tvary.
Po upečení obalujeme ve vanilkovém cukru.
Je to rychlé,laciné a výborné.Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Podvodnice:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Těsta
Sýrové trubičky z listového těsta 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Bryndzové halušky od Ondreje 14.08.
Tvarohové knedlíky s meruňkami 13.12.
Slezské noky s vajíčkem 13.12.
Houskové knedlíky z mikrovlnky 13.12.
Špekové knedlíky podle Václava 13.12.
Chlebové knedlíky v mikrovlnce 13.12.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0912s norob)