Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Hromadná pošta
Recepty doma - zdarma
FitLinie - zhubnou, zesílit
Formix SE - tisk formulářů
FormOffice - data, tisk, přehledy
Pletení pro radost
Pletené oděvy
VeseleHry.cz
Rybar - profi záznamník
HomePack3000 - PC doma
Software for you...



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Plněná kapusta podle Ivi

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 102x / 4x
Přidáno/změněno: 6.7.2018
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kapusta

Inredience:

bôčik-1kg
hovädzieho mäsa-1/4kg
ryža-1kg /najlepšie dlhozrná
väčšia hlávka sladkej kapusty/plocha
kysla kapusta-1kg
2x väčšia cibuľa
3 až 5 ks cesnaku
olej
múka
soľ
2x veľke pretlaky
kysla smotana
koreniny:vegeta,majorán,kním,čierny peper,červená paprika,bobkovy list



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zo sladkej kapusty vyhlbime hlub a dame variť do veľkého hrnca vodu.Keď voda zovrie tak tam vložíme sladku,kapustu a postupne odoberáme listy do väčšiej misky.Kyslu kapustu umyjeme a nechame odkvapkať.Medzi tým zomelieme mäso spolu s pokrájanou cibuľou a cesnakom.Ryžu umyjeme,vložíme do väčšiej misy a pridáme pomlete mäso.Jednu cibuľu pokrájame na drobno a dáme do malého hrnca s olejom do sklovita popražiť.Ak je popražená do sklovita tak ju pridáme do mäsa a ryži.Potom pridáme vegetu,kmín,majorán,štipku čierného pepra,trochu soli,tak aby bola plnka slanšia a nakoniec tiež viac červenej papriky.Všetko dôkladne premiešame, aby sa všetko dobre spojilo.Zoberieme sladku kapustu a začneme plniť.
Postup plnenia:
Pripravíme si veľky hrniec do ktorého na spodok poukladame kyslý kapustu,poprípade aj kostičky z bôčika a dokonca aj kožku podľa chuti.Pridáme kmín,trochu vegety,potom začneme robiť plnky.Zoberieme kapustovy list,vyrežeme hlub,ktorý neodhadzujeme,ale dáme do malej misky,list roztrhneme pozdlž žilky a do lista vložíme plnku nie veľa a nie málo a zatočíme do lievika.Plnky začneme ukladať na seba,ale nie až celkom povrch a pridáme bobkovy list na bok vedľa plniek 1 až 3 bobkové listy.Na vrch dáme kyslu kapustu a spolu s vyrezanými hlubmi.Potom pridáme znova trochu vegety,kmín.Do druhého hrnca dáme vodu prevariť a zalejeme hrniec s naplnenou kapustou a dáme variť na plech-ak je plynový šporák.Medzitým si pripravíme zapražku a to nasledovne.Do panvici dáme olej a múku a urobíme zapražku.Do zapražky pridáme 2 pretlaky,soľ,cukor a necháme trochu prevrieť.Zalejeme s vodou iba,toľko,aby nebola celkom hustá a necháme postať.Jednu plnku ochutnáme,či je úž mekká,ak je tak pridáme hotovu zapražku postupne a necháme ešte povariť-zovrieť.Ochutnáme či je podľa našej chuti.Ak nie tak môžeme pridať podľa chuti cukor,alebo soľ.Necháme trochu povariť a odstavíme.Naložíme na tanier a pridáme na to kyslú smotanu podľa chuti.Jeme spolu s chlebom,žemlou, alebo rohlíkom
Prajem dobrú chuť



Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plněná kapusta podle Ivi:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Hovězí maso
Svíčková na smetaně od Davida
Bitky po kozácku
Madarský kotlíkový guláš
Samuraj
Masová roláda
Anglický roastbeef
Přírodní roštěná
Pivní guláš "flamendr"
Hovezi na žampionech
Pytlácká roštěná

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Marinovaná svíčková v bylinkách 06.11.
Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou 31.10.
Plátky z roštěné 14.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Hovězí křenová roláda 11.10.
Carpaccio clasico 11.10.
Steak flambovaný od Maria 11.10.
Opilcova vzpruha 26.09.
Zbojnické filé 26.09.
Pečené maso s míchanou zeleninou 13.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.8399s norob)