 |
Kategorie receptů |
|
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Pikantní kapr II.
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Očištěné porce kapra osolíme, poprášíme hladkou moukou. Z hořčice, oleje, pepře a citrónové šťávy připravíme pikantní směs, jíž kapra potřeme. Porce znovu poprášíme hladkou moukou a na rozehřátém oleji opékáme, až je kapr měkký.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní kapr II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-kapr-ii">Recept: Pikantní kapr II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní kapr II.:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
|
Minutky
|
 |
Reklama |
|
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|
|