| Počítej Kalorie | FormOffice | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Penne riggatte alla bolognese - těstoviny

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 804x / 1x
Přidáno/změněno: 1.5.2015
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Zelenina
- Těstoviny - Ostatní

Inredience:

400g hovězí maso mleté
1 balení těstovin
4 velké cibule
4 hlavičky česneku
1 konzerva steril. hrášek
6 ks mrkve
1 sklenice černých oliv
1 jemně pálivý kečup
1 balení strouhaného parmazánu
sůl; cukr; pepř; chilli;
bazalka
olivový olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli pokrájíme na drobno, česnek oloupeme a pokrájíme podélně na plátky, očistíme mrkev a též pokrájíme na kolečka. Rozpálíme větší pánvičku do které dáme rozehřát olivový olej, vhodíme pokrájenou cibuli a ve chvíli, kdy zesklovatí přidáme maso a osolíme a opepříme. Přidáme chilli a celé restujeme. Nyní přidáme česnek, mrkev, hrášek a za stálého míchání znova restujeme. Zhruba po 5-7 min. přidáme celý malý kečup a olivy, za stálého míchání ztlumíme a smažíme 20 až 30 min. dle potřeby.
Vedle přivedeme ve větším hrnci vodu do varu osolíme a přidáme kapku olivového oleje a těstoviny. Za občasného míchání vaříme dle návodu na přípravu těstovin.
Mezitím ochutnáme připravovaný sos(omáčku) a dle chuti přidáme cukr - výsledná chuť by měla být nasládle pálivá.
Nyní zcedíme těstoviny a ponecháme v hrnci kam přelijeme připravenou omáčku a celé důkladně promícháme.
Jednotlivé porce nandáme na talíře, posypeme bazalkou a na vrch nasypeme strouhaný parmazán.
Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Penne riggatte alla bolognese - těstoviny:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0665s norob)