| Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Losos Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Pečený losos se sýrovo-smetanovou omačkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:55
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1393x / 1x
Přidáno/změněno: 31.10.2017
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Losos
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Rajčata

Inredience:

600 g lososa
1/2 citronu
4 lžice másla
500 g rajčat
2 cibulle
2 stroužky česneku
100 g sýra
100 g zakysané smetany
150 g smetany ke šlehání
1 lžíci strouhanky
petrželovou nať,
tymián, majoránku,
sůl, černý pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Porce lososa zakapejte citronovou šťávou, osolte, opepřete a nechte 10 minut stranou marinovat. Zapékací mísu vymažte máslem, rozložte do ní plátky rajčat, cibuli, česnek, bylinky. Vše osolte a opepřete a přidejte plátky lososa. Na menší pánvi povařte zakysanou smetanu se smetanou ke šlehání, poté přidejte polovinu dávky strouhaného sýra a povařte další 3 minuty, dokud směs nezhoustne. Omáčkou přelijte lososa a posypte sýrem se strouhankou.. Zapékejte v troubě na 200 stupňů.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečený losos se sýrovo-smetanovou omačkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Losos
Steaky z lososa 14.08.
Špagety s uzeným lososem a koprem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Těstoviny s lososem a zeleninou 23.06.
Nakládaný losos 31.10.
Losos na másle s jablečnokřenovou omáčkou 11.10.
Losos se smetanovou omáčkou 13.09.
Lahůdkový losos 05.09.
Pečený losos od Lady 27.08.
Losos v bagetě s kaviárem 06.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0816s norob)