  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Pečený losos s pomerančem
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Filety z lososa zbavíme kůstek a osolíme. Poté potřeme marinádou, kterou připravíme z kapky olivového oleje, dijonské hořčice, pomerančové šťávy, bílého vína a vinného octa. 
Takto připravené filety necháme odležet nejlépe 12 hodin v chladu. Potom opékáme na olivovém oleji z obou stran a podáváme s rýží či brambory    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pečený losos s pomerančem, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/peceny-losos-s-pomerancem">Recept: Pečený losos s pomerančem</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečený losos s pomerančem:
     
   
   
        
  
                 
         
         Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů   více informací >> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Mořské   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |