 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Pažitková omáčka II.
|
|
 |
| |
Postup přípravy:z másla a mouky se udělá hladká světlá jíška, přidá se voda, kondenzované mléko nebo smetana, vegeta, sůl, pepř na ochucení, povaří se a po vypnutí se přidá pažitka. Podává se s vejci a knedlíkem, příp. těstovinami nebo brambory
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pažitková omáčka II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pazitkova-omacka-ii">Recept: Pažitková omáčka II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pažitková omáčka II.:

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Přílohy
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|