![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Patizon jako minutka
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Patizon odstředu nakrájet na plátky silné 1,5-2cm, širší stranou položit na středně rozpálenou pánvičku a pomalu smažit tak dlouho až střed zesklovatí. Otočit, posolit, dát plátek šunky a posypat jemně krájenou cibulí. Rozhrnout ke krajům a doprostřed opatrně vyklepnout vajíčko. Posypat oblíbeným kořením a pod pokličkou dělat tak dlouho dokud vajíčko není na hniličko.
Na talíři potřít hořčicí a pokapat cikánskou nebo čertovskou omáčkou.
Podávat s vařeným bramborem sypaným pažitkou nebo petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Patizon jako minutka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/patizon-jako-minutka">Recept: Patizon jako minutka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Patizon jako minutka:
![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Baklažán
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|