| Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Patizon jako minutka


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:6.11.2017

Ingredience:

patizon
cibule
2 vajíčka
šunka
olej na smažení
koření, sůl,pepř
cikánská omáčka
hořčice

Popis:

Patizon odstředu nakrájet na plátky silné 1,5-2cm, širší stranou položit na středně rozpálenou pánvičku a pomalu smažit tak dlouho až střed zesklovatí. Otočit, posolit, dát plátek šunky a posypat jemně krájenou cibulí. Rozhrnout ke krajům a doprostřed opatrně vyklepnout vajíčko. Posypat oblíbeným kořením a pod pokličkou dělat tak dlouho dokud vajíčko není na hniličko.
Na talíři potřít hořčicí a pokapat cikánskou nebo čertovskou omáčkou.
Podávat s vařeným bramborem sypaným pažitkou nebo petrželkou.


Jít na recept Patizon jako minutka >>