| Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Náplně, krémy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Pařížský krém - šlehačka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 2638x / 5x
Přidáno/změněno: 2.2.2015
Kategorie: - Náplně, krémy
- Náplně, krémy - Čokoláda

Inredience:

400 - 500 g tmavé čokolády
500 ml neušlehané šlehačky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

-Šlehačku a nastrouhanou čokoládu postavíme na oheň a přivedeme do varu. Jakmile se začne vařit, ihned ji odstavíme a vložíme do ledové vody. Za občasného míchání necháme zchladnout. Pak ji necháme několik hodin ve studenu, nejlépe do druhého dne, kdy ji metlou našleháme.
-Používáme k plnění dortů, košíčků a jiných cukrovinek. Krém je velice dobrý a dá se použít k přípravě ¨Pařížského dortu¨.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pařížský krém - šlehačka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Náplně, krémy
Kokosová kulička s překvapením 18.10.
Čokoláda mléčná hnědá 10.11.
Krém minutka 10.11.
Míša krém na korpus 24.10.
Maminčina čokoláda 14.08.
Čokoládový mouse 14.08.
Čokoládová bomba od Evy 14.08.
Krém raz-dva 04.10.
Mléčná čokoláda II. 23.01.
Pečené banány s čokoládovou polevou 06.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0891s norob)