| EET Účtenky | Recepty doma | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky | Pletení | Domácí účto | Email šablony | MojeUnikovka.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Pačetínský kančí řízek s bylinkovou omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2332x / 15x
Přidáno/změněno: 15.8.2016
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Kanec
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé

Inredience:

600 g kančí kýty
2 lžíce nasekaných bylinek (petrželka, tymián, rozmarýn, saturejka apod.)
1 lžíce nasekaných kaparů
2 menší kyselé okurky
1 cibule
1 lžička hořčice
tuk
sůl
olej
máslo
mletý bílý pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na oleji. Do malého hrnce dáme lžíci másla, přidáme najemno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené okurky, zpěníme, přidáme tuk na vaření, opláchnuté nasekané bylinky, přesekané kapary, hořčici, osolíme, opepříme a minutu povaříme. Řízky přeléváme připravenou omáčkou. Pokud nechceme řízky podávat ihned, můžeme je vložit do omáčky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pačetínský kančí řízek s bylinkovou omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Tepelně úpravená jídla
Dušené fazolové lusky 18.10.
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Selská omeleta 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0496s norob)