200 g anglické slaniny,
400 g vepřové plece,
2 lžíce sádla,
4 cibule,
2 červené a 2 zelené papriky,
4 rajčata,
2 lžíce kečupu,
sůl,
kmín,
sladkou papriku,
kousek feferonky,
majoránku,
kostka masoxu,
2 stroužky česneku,
víno podle chuti
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na sádle osmažíte nakrájenou cibuli, přidáte na kostky nakrájené maso a slaninu a opečete ze všech stran. Papriky zbavené jadřinců a nakrájené na proužky přidáte k masu.
Rajčata spaříte horkou vodou, oloupete, nakrajíte na kousky a přidáte ke guláši se solí, kořením a česnekem a rozdrobeným masoxem. Na mírném ohni dusíte za občasného míchání doměkka.
Dochutíte troškou vína.