Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Rybar - profi záznamník
Recepty doma - zdarma
FormOffice - data, tisk, přehledy
Formix SE - tisk formulářů
Hromadná pošta
Software for you...
VeseleHry.cz
HomePack3000 - PC doma
Pletené oděvy
Pletení pro radost
FitLinie - zhubnou, zesílit



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Obalované řízky smažené v troubě bez oleje

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 29x / 10x
Přidáno/změněno: 25.7.2019
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Řízky

Inredience:

4 řízky (krkovice,kýta)
trojobal
sůl
malé množství oleje
sádlo na potření pečícího papíru



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu.
Troubu nahřejeme na 200 stupňů, na pekáč položíme pečící papír, potřeme tukem a poklademe řízky. Asi po 20 minutách je otočíme a dlále ještě asi 10 minut pečeme. Vzhled stejný jako u smažených, jsou ale štavnaté. Peču tak zejména obalované reby na Vánoce.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Obalované řízky smažené v troubě bez oleje:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Obalované řízky smažené v troubě bez oleje 25.07.
Vepřová kýta na zelenině 25.07.
Vepřové maso na víně II. 23.06.
Vepřový řízek v pivní omáčce 23.06.
Řízky naopak 23.06.
Vepřový ovar 23.06.
Pivovarský (gulášek) 09.06.
Salát pro muže 09.06.
Kotleta na rajčatech a paprikách 09.06.
Nakládané maso ( bifteky ) marináda 28.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2019. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.955s norob)