Recepty doma | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Rady pro úpravu jídel Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Hromadná pošta
Recepty doma - zdarma
Formix SE - tisk formulářů
Pletené oděvy
FormOffice - data, tisk, přehledy
HomePack3000 - PC doma
Rybar - profi záznamník
Software for you...
VeseleHry.cz
Pletení pro radost
FitLinie - zhubnou, zesílit



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Nouzová hostina z křížal

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1228x / 10x
Přidáno/změněno: 12.7.2013
Kategorie: - Rady pro úpravu jídel

Inredience:

Křížaly
hřebíček
rum



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Pokud máte doma jen pytlík křížal a návštěva čeká na pohoštění - je to v suchu. Nasypte je do většího hrnku, přelijte vroucí vodou a nechte je pěkně nasáknout. Při servírování jablka nevytahujte. Pokud si návštěvu chcete naklonit, nalijte do toho panáka rumu a ozdobte hřebíčkem. Je to vážně skvělé!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nouzová hostina z křížal:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Rady pro úpravu jídel
Uskladnění česneku
Uprava bramboráku
Česnekové řízky
Když sele, tak na rožni
Směs koření na ryby
Smažený sýr bez smažení
Nouzová hostina z křížal
Nelepicí se rýže
Uskladnění kuřat
Jak zrychlit přípravu hovězího masa

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rady pro úpravu jídel
Uskladnění česneku 29.09.
Jak zrychlit přípravu hovězího masa 08.06.
Nelepicí se rýže 05.04.
Uskladnění kuřat 27.05.
Když sele, tak na rožni 14.05.
Směs koření na ryby 01.04.
Nouzová hostina z křížal 12.07.
Smažený sýr bez smažení 13.05.
Česnekové řízky 07.07.
Uprava bramboráku 19.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.5488s norob)