
|
Recept na Námořnické maso podle Radka
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Řízky lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleje po obou stranách prudce opečeme. Opečené vyjmeme. Na zbylém oleji osmahneme dozlatova na kroužky nakrájenou cibuli. Potom nakrájíme na kolečka brambory a pokládáme je na dno předem tukem vymaštěného kastrolku. Vrstvu brambor osolíme, opepříme. Potom přidáme opečené roštěnky, na které položíme osmahnutou cibuli a na tenkoé plátky pokrájený česnek. Maso pokryjeme další vrstvou brambor, znovu osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Potom vše zalijeme pivem a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi jednu hodinu, když je vrchní vrstva brambor dozlatova upečená. Pokrm doplníme zeleninovým salátem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Námořnické maso podle Radka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/namornicke-maso-podle-radka">Recept: Námořnické maso podle Radka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Námořnické maso podle Radka:

|