
|
Recept na Námořnické maso od Káďi
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Brambory očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme protlakem, podlijeme vínem a udusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec zahustíme moukou a povaříme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Námořnické maso od Káďi, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/namornicke-maso-od-kadi">Recept: Námořnické maso od Káďi</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Námořnické maso od Káďi:

|