| Pletení | Omalovánky | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Námořnické maso od Káďi


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:17.6.2009

Ingredience:

400 g zadního hovězího,
sůl, pepř,
40 g tuku,
2 cibule,
lžíci rajčatového protlaku,
4 brambory,
2 dl červeného vína,
30 g hladké mouky

Popis:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Brambory očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme protlakem, podlijeme vínem a udusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec zahustíme moukou a povaříme.


Jít na recept Námořnické maso od Káďi >>