| Pletení | Omalovánky | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Námořnické maso od Káďi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g zadního hovězího, | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Brambory očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme protlakem, podlijeme vínem a udusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec zahustíme moukou a povaříme. |