| Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | Email šablony | FormOffice |
|
| ||||||||
Námořnické maso od Káďi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g zadního hovězího, | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Brambory očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme protlakem, podlijeme vínem a udusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec zahustíme moukou a povaříme. |