| Rybář | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Nákyp z mletého masa s těstovinami

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4892x / 3x
Přidáno/změněno: 1.6.2012
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Těstoviny - Ostatní

Inredience:

250 g širokých rezancov(nudlí)
olej
1 očistená cibuľa
50 g prerastanej slaniny
250 g mletej hovädziny
4 lyžice nasekanej petržlenovej vnate
1/2 lyžičky rozmarínu
2 lyžice masla
5 paradajok (350 g)
2 vajcia
2 lyžičky soli
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
1/4 l mlieka a 100 g strúhaného syra



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1 - rezance uvaríme v dobrých 2 l vody, pridáme trochu oleja. Asi po 10 min ich prepláchneme studenou vodou a dáme odkvapkať.
2 - nakrájame cibuľu a slaninku a oboje speníme dobledohneda. Po kúskoch pridávame mleté mäso a pražíme dohneda spolu s cibuľou a slaninou. Ochutíme petržlenovou vňaťou a rozmarínom.
3 - formu na nákyp vymastíme maslom. Naspodok položíme polovicu rezancov, zakryjeme vrstvou mäsovej zmesi a napokon prekryjeme opäť rezancami.
4 - v miske rozhabarkujeme mlieko s vajcom, soľou a mletým čiernym korením a nákyp touto zmesou prelejeme. Posypeme strúhaným syrom, navrch poukladať mäsové hoblinky a zapečieme.
Jedna porcia obsahuje 734 kalórii (3074 joulov).
Pečenie elektrická rúra : 175°C, plyn : 2-3 stupeň.
vhodná príloha : paradajková omáčka alebo paradajkovo zeleninová zmes.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nákyp z mletého masa s těstovinami:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mleté maso
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Roláda sekaná 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Vepřová roláda s hráškem II. 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0822s norob)