Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
FormOffice - data, tisk, přehledy
Hromadná pošta
Formix SE - tisk formulářů
Recepty doma - zdarma
Rybar - profi záznamník
Pletení pro radost
Pletené oděvy
HomePack3000 - PC doma
VeseleHry.cz
Software for you...
FitLinie - zhubnou, zesílit



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Nakládaný vepřový bůček

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 4128x / 6x
Přidáno/změněno: 27.11.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Přátelské posezení - Svačinky, chuťovky

Inredience:

česnek
sůl
mletá nepálivá paprika
kořenová zelenina (mrkev,petržel,celer)
1/2 kg bůčku (pokud možno bez kostí)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bůček opereme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Vodu s mírou osolíme. Po uvaření, jej necháme vychladnout, maso upravíme ořezáním na pěknou krychličku a potřeme rozetřeným česnekem ze všech stran. Potom potřeme-poprášíme paprikou. Takto upravené maso obalíme pečlivě do alobalu a uložíme na několik dnů do lednice. Po pěti a více dnech, krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nakládaný vepřový bůček:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Obalované řízky smažené v troubě bez oleje 25.07.
Vepřová kýta na zelenině 25.07.
Vepřové maso na víně II. 23.06.
Vepřový řízek v pivní omáčce 23.06.
Řízky naopak 23.06.
Vepřový ovar 23.06.
Pivovarský (gulášek) 09.06.
Salát pro muže 09.06.
Kotleta na rajčatech a paprikách 09.06.
Nakládané maso ( bifteky ) marináda 28.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2019. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0994s norob)