| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Nakládaný vepřový bůček


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:27.11.2009

Ingredience:

česnek
sůl
mletá nepálivá paprika
kořenová zelenina (mrkev,petržel,celer)
1/2 kg bůčku (pokud možno bez kostí)

Popis:

Bůček opereme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Vodu s mírou osolíme. Po uvaření, jej necháme vychladnout, maso upravíme ořezáním na pěknou krychličku a potřeme rozetřeným česnekem ze všech stran. Potom potřeme-poprášíme paprikou. Takto upravené maso obalíme pečlivě do alobalu a uložíme na několik dnů do lednice. Po pěti a více dnech, krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem.


Jít na recept Nakládaný vepřový bůček >>