| Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Nakládaný vepřový bůček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: česnek | ||||||||
Popis: Bůček opereme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Vodu s mírou osolíme. Po uvaření, jej necháme vychladnout, maso upravíme ořezáním na pěknou krychličku a potřeme rozetřeným česnekem ze všech stran. Potom potřeme-poprášíme paprikou. Takto upravené maso obalíme pečlivě do alobalu a uložíme na několik dnů do lednice. Po pěti a více dnech, krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem. |