| Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Mňam kotletky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1095x / 6x
Přidáno/změněno: 5.10.2016
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Zelenina - Kořenová - Mrkev

Inredience:

0,5 kg hovězího masa
slanina
100 ml vína
mrkev
tuk
cibule
pepř
sůl
tymián
bobkový list
hřebíček
želatina



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Rozehřejeme tuk, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a dočervena ji osmažíme. Přidáme mrkev pokrájenou na kostičky, cibuli nakrájenou na tenké plátky, sůl, pepř, petrželku a další koření, podlijeme vínem a horkou vodou (cca 300 ml) s kouskem masoxu nebo vývarem. V papiňáku dusíme zhruba 40 minut.

Papiňák otevřeme, vyjmeme maso, upravíme si množství šťávy podle potřeby a chuti, přecedíme, vrátíme plátky k prohřátí a podáváme. Podušenými cibulkovými plátky můžeme pokrýt plátky masa na talíři.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Mňam kotletky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0521s norob)