| DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | Omalovánky | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Marinády Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Marinovaná pečená žebírka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:10
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 7927x / 2x
Přidáno/změněno: 26.6.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Marinády

Inredience:

1,5 vepřových žebírek
2 lžíce ostřejší hořčice
1 lžička bílého pepře
1 lžíce sojové omáčky
4 lžíce červeného vína
2 lžíce oleje
1 lžička soli
1/2 lžičky sladké papriky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Marinádu připravíme z hořčice, pepře, sojové omáčky, červeného vína a oleje. Žebírka potřeme, přikryté necháme nasáknout.
Žebírka urovnáme do pekáčku a v horní části trouby pečeme. Často obracíme a potíráme výpekem. Obě strany vypečeme do křupava.
Sůl smícháme s paprikou. Asi po 30 minutách pečení maso posypeme.Potřeme výpekem, aby se koření dostatečně vsáklo.
Žebírka připravíme k podávání. Můžeme dokonce jíst i rukama a okusovat kosti, jde to tak lépe.

Jako vhodnou přílohu můžeme zvolit červené zelí, nebo salát z řdkve s jablky.Chléb nebo opékané brambory.

Přeji Vám dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinovaná pečená žebírka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Marinády
Balíček na gril 18.10.
Marináda se zázvorem a chilli 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Krůtí delikatesa 10.11.
Americké kotlety 13.12.
Kuře po řecku II. 26.10.
Indický řízek 18.07.
Dresing ke grilovanému masu 08.07.
Dračí maso 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0799s norob)