 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Lahůdkový slaneček
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Bílou rybu (cejna nebo pod.)nakrájíme na kousky, řádně prosolíme a dáme uležet asi na týden i více. Zpočátku pouze slijeme puštěnou vodu.
Po řádném proležení opláchneme tekoucí vodou a opět uložíme do misky a zalijeme octem, kvůli změknutí kostí asi tak na 3-7 dní.
Opět propláchneme řádně vodou a naložíme do oleje, můžeme proložit cibulkou a podle chuti i přikořenit.
Asi po týdnu již můžeme konzumovat nebo pridávat na jednohubky atd...
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Lahůdkový slaneček, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/lahudkovy-slanecek">Recept: Lahůdkový slaneček</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lahůdkový slaneček:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Ryby
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|