| Rybář | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Pletení | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Lahůdkový slaneček


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:24.6.2009

Ingredience:

bílá ryba
sůl
ocet
jedlý olej
cibule
koření dle chuti

Popis:

Bílou rybu (cejna nebo pod.)nakrájíme na kousky, řádně prosolíme a dáme uležet asi na týden i více. Zpočátku pouze slijeme puštěnou vodu.
Po řádném proležení opláchneme tekoucí vodou a opět uložíme do misky a zalijeme octem, kvůli změknutí kostí asi tak na 3-7 dní.
Opět propláchneme řádně vodou a naložíme do oleje, můžeme proložit cibulkou a podle chuti i přikořenit.
Asi po týdnu již můžeme konzumovat nebo pridávat na jednohubky atd...


Jít na recept Lahůdkový slaneček >>