 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Kysané zelí - základní
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Ve vaničce nakrouhané zelí promícháme se solí a kmínem. Když pustí šťávu, je udusáme. Necháme 2 hodiny odpočinout. Do připravených sklenic (asi 18 sklenic 0,7 l) napěchujeme zelí tak, aby nahoře zbyly 2,5 až 3 cm místa. Uzavřeme víčky. Postavíme na tác do tepla. Zelí začne kvasit - víčka se vydují. Asi za týden se víčka sama vyrovnají do původní polohy. Teď se sklenice přenesou do studena. Doporučujeme ochutnat tak za 2 - 3 týdny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kysané zelí - základní, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kysane-zeli-zakladni">Recept: Kysané zelí - základní</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kysané zelí - základní:

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Zavařování a konzervace
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|