| DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | Pletení | Email šablony | Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Kuřecí steaky s čínskou zeleninou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 856x / 4x
Přidáno/změněno: 6.4.2017
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina

Inredience:

cca 500 g kuřecích steaků
1 balení mrazené čínské zeleninové směsi
sójová omáčka
chili omáčka
0,5 dcl červeného vína nebo lžíce vinného octa
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Teflonovou pánev lehce "vymázlou" olejem rozehřejte na středním stupni výkonu vařiče (teflonu nedělají dobře rychlé teplotní skoky). Maso opláchněte pod studenou vodou a osušte. Pak jej vložte do rozpálené pánve a rychle opečte z obou stran aby se maso "zatáhlo". Nyní jednotlivé kusy masa pokapejte sójovou omáčkou a osolte (když dáte omáčku hned zpočátku, bude se vám to šíleně připékat). Pánev přiklopte poklicí a nechte dusit. Pokud maso nepustí dost vlastní šťávy, tak jej mírně podlijte vodou (ne že z toho uděláte polívku). Zatím můžete maso asi tak na 20 minut ponechat vlastnímu osudu (skoro - občas ho otočte).
Po 20 minutách pánev odkryjte, šťávu nechte vydusit a opékejte dál, dokud maso nezíská pěknou barvu. Na takto připravené maso vsypte mírně rozmrazenou zeleninu, dle gusta mírně či více přikořeňte tekutou čili omáčkou a opět přiklopte. Dusíte do změknutí zeleniny (vody by si měla pustit sama dost).
Po změknutí zeleniny opět nechte přebytečnou vodu vydusit do nějaké přijatelné úrovně (polívku jsme opravdu nechtěli vařit). Podávejte s rýží a nejsou-li vaše chuťové buňky dostatečně ukojeny můžete dochutit kečupem nebo nějakým, nejlépe jogurtovým, dresinkem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí steaky s čínskou zeleninou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0645s norob)