|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kuřecí řízky nakrájíme na kousky velikosti sousta,a naložíme minimálně na 10 hodin do nastrohaného zázvoru spolu se sojovou omáčkou. Necháme v lednici. Poté jednotlivé kousky obalujeme v solamylu a smažíme cca. 5 minut ve větším množství oleje nebo ve fritovacím hrnci. Maso je nahnědlé a křupavé. Maso můžeme připravovat také v troubě postup je stejný akorát je maso měkčí. Podáváme s měsíčkem citronu a se sojovou omáčkou.Spolu s dušenou rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-kostky-karaage-japonska-specialita">Recept: Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kuře
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|