|
| Pletení | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/ | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 600 g kuřecích vykoštěných stehenních řízků | ||||||||
|
Popis: Kuřecí řízky nakrájíme na kousky velikosti sousta,a naložíme minimálně na 10 hodin do nastrohaného zázvoru spolu se sojovou omáčkou. Necháme v lednici. Poté jednotlivé kousky obalujeme v solamylu a smažíme cca. 5 minut ve větším množství oleje nebo ve fritovacím hrnci. Maso je nahnědlé a křupavé. Maso můžeme připravovat také v troubě postup je stejný akorát je maso měkčí. Podáváme s měsíčkem citronu a se sojovou omáčkou.Spolu s dušenou rýží. |