| Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | Email šablony | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Večeře > Teplá Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Kuře orient

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1450x / 2x
Přidáno/změněno: 17.6.2015
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

600g kuřecích prsou
sůl, špetka mletého bílého pepře
2vejce
200ml mléka
1 lžička orientálního koření(směs)
1 lžíce sójové omáčky
olej na smažení
Dresink:
200ml tatarské omáčky
80ml kečupu
1lžíce sójové omáčky
svazek pažitky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kuřecí prsa důkladně omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kousky, osolíme a opepříme. Z mléka, vejce, mouky, sójové omáčky a orientálního koření umícháme hladké těstíčko. Kousky kuřete namočíme do těstíčka, obalíme je a na rozpáleném oleji smažíme asi pět až osm minut. Hotové kousky masa je lepší odkládat a papírový ubrousek, abychom odstranily přebytečný tuk.
Z tatarské omáčky, kečupu a sójové omáčky připravíme dresink. Hotové maso jím polijeme, posypeme sekanou pažitkou a ihned podáváme.Vhodnou přílohou je rýže.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuře orient:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Teplá
Růženské vejce 14.08.
Tuňákové těstoviny 13.12.
Remoska 26.10.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Chlebové půlky 24.11.
Zapečené špagety II. 23.01.
Těstoviny s paprikou a syrečky 28.12.
Trampský lanšmít 15.12.
Levná večeře 28.04.
Zapečené párky v rohlíku 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0551s norob)