| FormOffice | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Křupavé kuře na medu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 20:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1016x / 1x
Přidáno/změněno: 15.7.2016
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

kuřecí prsa 4 ks
šťáva a nastrouhana kura z citronu
med 1 lžíce
olej olivový 1 lžíce
česnek 2 stroužky
oregano 1 lžíce
sůl 1 lžička



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Troubu předehřejte na 190°C (horkovzdušnou na 170°C). Kuřecí prsa položte kůží dolů do nižší zapékací misky nebo pekáčku. Všechny ostatní ingredience dejte do misky vhodné do mikrovlnky, nebo je vložte do malého kastrůlku. Minutu prohřejte v mikrovlnné troubě, anebo na sporáku a důkladně promíchejte. Směsí přelijte maso.
Vložte pekáček či misku s masem do trouby a pečte asi 30–40 minut, přičemž maso zhruba každých deset minut polévejte vypečenou šťávou. Pokud by se vypékala příliš, podlijte maso trochou horké vody. Tak se bude kuře pomalu opékat, aby bylo krásně zlaté a lesklé. Nakonec ho nechte ještě pět minut stát. Jako přílohy se skvěle hodí nové brambory a zelený salát.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Křupavé kuře na medu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0658s norob)