 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Krém karamel
|
|
 |
| |
Postup přípravy:V kastrolu si připravíme z části cukru hnědý karamel,který zalijeme vodou a provaříme.Karamel rozlijeme do 10 porcelánových misek(na dno tenká vrstva cca.0,5cm) a necháme vystydnout.Mléko smícháme s vejci,troškou karamelu,cukry a rozmícháme.Přecedíme a stejnoměrně rozlijeme do porcelánových misek.Vložíme do pekáčku,zalijeme vodou asi 1cm pod okraj a dáme do trouby.Pečeme na 170°C cca.50-60 minut.Potom vyndáme a necháme v lednici vystydnout.Podáváme s čerstvým ovocem a šlehanou smetanou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Krém karamel, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/krem-karamel">Recept: Krém karamel</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krém karamel:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Náplně, krémy
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|