 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Králík po francouzsku s houbami
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé rozpuštěné máslo rozehřáté v hrnci klademe připravené porce králíka a krátce je ze všech stran opečeme. Opečené maso vyjmeme a dáme stranou. Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme drobně, necháme rozškvařit, přidáme houby, osolíme a okmínujeme. Do zapékací misky dáme porce králíka a posypeme je podušenou směsí hub a slaniny. Zalijeme bílým vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme v předehřáté troubě doměkka.
Do bílého jogurtu vmícháme lžíci polohrubé mouky a přilijeme ho k téměř hotovému masu. Promícháme se šťávou z pod masa a necháme ještě chvíli provařit.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík po francouzsku s houbami, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-po-francouzsku-s-houbami">Recept: Králík po francouzsku s houbami</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík po francouzsku s houbami:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Králík
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|