| Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | FormOffice | Rybář | Omalovánky | Recepty doma | Pletení |
|
| ||||||||
Králík po francouzsku s houbami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: králík | ||||||||
Popis: Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé rozpuštěné máslo rozehřáté v hrnci klademe připravené porce králíka a krátce je ze všech stran opečeme. Opečené maso vyjmeme a dáme stranou. Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme drobně, necháme rozškvařit, přidáme houby, osolíme a okmínujeme. Do zapékací misky dáme porce králíka a posypeme je podušenou směsí hub a slaniny. Zalijeme bílým vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme v předehřáté troubě doměkka. |