|
| Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Králík po francouzsku s houbami | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: králík | ||||||||
|
Popis: Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé rozpuštěné máslo rozehřáté v hrnci klademe připravené porce králíka a krátce je ze všech stran opečeme. Opečené maso vyjmeme a dáme stranou. Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme drobně, necháme rozškvařit, přidáme houby, osolíme a okmínujeme. Do zapékací misky dáme porce králíka a posypeme je podušenou směsí hub a slaniny. Zalijeme bílým vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme v předehřáté troubě doměkka. |