| DWN.cz | Domácí účto | Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Králík Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Králík po francouzsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1903x / 3x
Přidáno/změněno: 3.9.2013
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

vykostěný králík
anglická slanina
12 šalotek vcelku
2 stroužky česneku
olivový olej
bílé víno
sůl,pepř
provensálské koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Králíka nakrájíme na větší kousky, spaříme horkou vodou, opláchneme studenou vodou, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibulky vcelku, česnek nahrubo, osmahneme. Pak podlijeme horkou vodou a pečeme v rozpálené troubě cca 1 hodinu. Po půlhodině obrátíme, podlijeme bílým vínem a odkryté dopečeme.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo bramborovými knedlíky či kroketami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík po francouzsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Králík
Králik na smetaně 18.10.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Králík Cibulák 24.11.
Králík na oleji II. 28.12.
Ušák na víně 25.07.
Dijonský králík 08.10.
Králík na slivovici 08.10.
Králičí stehna 09.09.
Eichnerův králík 05.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1271s norob)