         
 
  
     | 
    
    Recept na Králík na jalovci po kovářsku
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Příprava: 
Králíka naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a dáme na pekáč. Posypeme šalvějí, rozmarýnem, salámem nakrájeným na kostičky a přidáme jalovčinky a nové koření. K masu přidáme celé, oloupané cibule, zalijeme trochou oleje a pečeme přibližně 50 minut v troubě na 180°C. Asi po 15 minutách, když je maso opečené do červena, zalijeme vínem a trochou horkého vývaru. Maso během pečení přeléváme šťávou, v případě nutnosti podléváme vývarem. 
Doporučená příloha: 
vařený brambor, dušená rýže.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík na jalovci po kovářsku, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-na-jalovci-po-kovarsku">Recept: Králík na jalovci po kovářsku</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík na jalovci po kovářsku:
     
   
   
        
  
                 
            
     |