| Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Králík Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Králík Braillon

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2882x / 2x
Přidáno/změněno: 2.6.2010
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

zadní králičí maso,
hořčice,
0,25 litru bílého vína,
0,25 litru smetany,
5 lžic oleje,
pepř,sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do pekáče vlijeme tři lžíce oleje a vložíme zadní králičí maso.Králíka ze všech stran bohatě potřeme hořčicí.Zbytkem oleje maso polijeme a v horké troubě dusíme asi hodinu doměkka.
Upečeného králíka narovnáme na teplou mísu a do pekáče přilijeme smetanu,do které oškrábeme připečené, zkaramelizované zbytky na stranách pekáče.Tak vznikne hnědavá omáčka,kterou králíka polijeme.podáváme s bílou vekou a hlávkovým salátem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík Braillon:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Králík
Králik na smetaně 18.10.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Králík Cibulák 24.11.
Králík na oleji II. 28.12.
Ušák na víně 25.07.
Dijonský králík 08.10.
Králík na slivovici 08.10.
Králičí stehna 09.09.
Eichnerův králík 05.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0702s norob)